Afbeelding

Geslaagde fotozoektocht Sparta’25

Algemeen

Beek en Donk - Terug van weggeweest, de auto fotozoektocht van Sparta’25. De laatste keer dat deze werd gehouden moesten de op fotorolletjes gemaakte foto’s eerst ontwikkeld worden en daarna opgeplakt en gekopieerd. Dankzij de Vrienden van Sparta’25 is deze leuke activiteit weer terug.

Op 17 januari was er een circa 2 uur durende tocht uitgezet door vooral het prachtige buitengebied van Laarbeek. De deelnemers zijn vast op plekken geweest waar ze niet zo vlug komen normaal. Vanuit de auto is gezocht naar foto’s van onder andere een kip, een plaatje met nummers, sierhekwerk, bomen, schoorsteenkappen, lantaarnpaal nummer 31 en ja heus, zelf naar een olifant. De foto’s moesten rechts van of recht voor de auto te vinden zijn. Natuurlijk stonden foto’s in de lijst die links of achterwaarts genomen zijn. De deelnemers hebben de meeste foto’s kunnen vinden. Achteraf was er natuurlijk discussie of een bepaalde foto wel geldig was, maar zoals bij elke ‘quiz’, de organisatie bepaald. Uiteindelijk waren de organisatie en de deelnemers zeer tevreden over deze activiteit.

De top drie van de tocht:
1. Familie John Verlijsdonk
2. Verster/Kluijtmans combinatie
3. Groep Martens

Zij ontvingen een waardebon van €25,00, €50,00 en €75,00 van ‘t Verswarenhuys. En voor degene die deze activiteit gemist heeft, de fotozoektocht komt volgend jaar weer terug op de activiteitenkalender van Sparta’25.

FIFA Battle, Last minute inschrijven kan nog
Op zaterdag 23 januari organiseert Sparta’25 weer een FIFA gamebattle. Er wordt gespeeld met het spel FIFA 16. Net als vorig jaar wordt de finale gespeeld op het hoofdveld. Nieuw dit jaar is dat de winnaars door mogen naar een regionale finale... Wil jij meedoen. Inschrijven kan nog op de site van Sparta of meld je zeer op tijd zaterdag in het clubgebouw. Meer informatie staat op de site www.sparta25.nl.