Afbeelding

Muziek en dans als vanouds

Algemeen

Lieshout - Wie ging er vroeger dansen? Bijna iedereen toch. Voelt u ook nog de wee-moed van de spannende momenten, de gezelligheid, de tasjes die stoelen bezet moesten houden en het gegiechel of stoer gepraat ondertussen? En de muziek? Ons Tejater gaat dat gevoel terughalen.

Deze avond komt in het teken staan van een ouderwetse dansavond met muziek uit die tijd. Er komt een orkest dat alles speelt dat u herinnert aan die tijd. Maar er wordt zeker ook aandacht aan de wat jongere mensen besteed. Muziek uit de jaren 60-70-80. Vol nostalgie en herinnering. U gaat wervelend door de zaal! Maar ook gewoon luisteren mag. Als u weg wilt dromen bij oude nummers waar iedereen wel herinneringen aan heeft: geen punt. U mag ook blijven zitten. Kortom, een avond om eens lekker alles te vergeten en te voelen hoe het vroeger was.

Het orkest dat dit allemaal waar gaat maken is ‘Black Sell’. Black Sell, een band met al-lemaal leden die wonen of gewoond hebben in Vinkel, staat garant voor een mooi en gevarieerd avondvullend programma. Een avond waar goud-van-oudmuziek centraal staat. Ze bestaan uit 5 heren en een dame, die ook nog eens allemaal zingen waardoor een grote variëteit aan nummers gezongen kan worden.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit beat- en rock and rollnummers. Beatles, Rolling Stones, Status Quo, C.C.R, Janis Joplin enz. enz. Ze komen allemaal voorbij. En ze maken van het Dorpshuis een gezellig ‘bruin café’. De tribune schuift men dus niet uit om u de ruimte te geven. Hebt u niet gereserveerd: geen probleem. Door de ruimte die Ons Tejater creërt kunt u, ook zonder reservering, nog wel binnen!

Zaterdag, 30 januari om 20.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. De entrée bedraagt €7,50. Kijk voor meer info op www.vierbinden.nl/onstejater.