Afbeelding

Zaterdag opening van bordeel ‘De Rooie Molen’

Algemeen

Lieshout - Er is al heel wat over geschreven en het is in Laarbeek al flink over de tong gegaan; dit weekend gaan bij bordeel ‘De Rooie Molen’ toch echt de deuren open. De dames van dit bordeel hebben er écht zin in en zijn er helemaal klaar voor om heel veel gasten te ontvangen. De goden zijn de dames goed gezind, de kaartverkoop bij Top1Toys gaat als een trein en de bordeelbouwers hebben er een schitterend bordeel van gemaakt.

Zaterdag 5 maart start bordeel ‘De Rooie Molen’ in een reeks van 9 avonden: 6, 9, 11, 12, 13, 16, 18 en 19 maart. Het Dorpshuis in Lieshout is de plek waar het allemaal gaat gebeuren. De deuren gaan open om 19.00 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. Omdat toneelvereniging ‘De Vriendenkring’ op deze avonden ook aanwezig is zou u na afloop van de voorstelling zomaar het idee kunnen krijgen dat u naar een toneelvoorstelling bent geweest.

Als u na het lezen van dit stukje denkt dat u dit toch wel mee wilt maken dan kunt u even kijken of er nog kaartjes te koop zijn bij Top1Toys, Dorpsstraat, Lieshout. Mocht dit echter niet het geval zijn, kunt u altijd op de avond van een uitvoering even binnen lopen en aan de kassa vragen of er wellicht een kaartje retour is gekomen.
Een kaartje kost €6.50 en een drankje €2,00 maar gaat u aan de champagne dan bent u €75,00 per fles armer. U hebt de kosten dus zelf in de hand. De dames van het bordeel zijn benieuwd hoe het eerste weekend gaat verlopen en of het bij de klanten naar meer smaakt…
Een ding weten zij wel zeker; dat toneelvereniging ‘De Vriendenkring’ weer klaar is om er negen fantastisch leuke avonden van te gaan maken en zij hopen dat heel veel gasten dit feestje mee gaan maken. Zij wensen iedereen via deze weg heel veel plezier toe bij de klucht: ‘Boerenbont en rode lampjes’, geschreven door Carl Slotboom.