Afbeelding

Sponsordiner levert €1.600 op voor Roparun

Algemeen

Lieshout - In het Bavaria Brouwerijcafé werd zaterdag 16 april het sponsordiner gehouden voor de Roparun. Running Team Laarbeek had samen met de medewerkers van het Brouwerijcafé een mooi programma in elkaar gezet. 80 personen namen aan dit diner deel.

Na het voorgerecht was er een optreden van Hans Keeris uit Knegsel die in zijn creatie als Vlaams wielrenner Wiel de Waal open kaart speelde met het gebruik van doping in het peloton. De heerlijke soep had ieder goed gesmaakt, tijd om even aan hersengymnastiek te doen in de vorm van de quiz 2 voor 12 met quizmaster Joan Briels. De vragen waren best moeilijk en lang niet iedereen had het woord gevonden. Het hoofdgerecht werd opgediend, nadat ieder aan het begin van de avond zijn/haar voorkeur voor vlees of vis kenbaar had gemaakt. De volgende kletser was niemand minder dan Rien Bekkers uit Olland. Met de tweevoudig winnaar van de zilveren narrenkap was het meteen dikke pret met zijn buut als Rinuske de Sleurklager. Intussen was het programma wel een beetje uitgelopen en kwam het nagerecht iets later dan gepland. Als toetje was er een spetterend optreden van Lieshoutenaar, tegenwoordig in Gemert woonachtig, Ben Spierings. Hij bracht de mooiste nummers van Neil Diamond ten gehore, waaronder 'If you know that I mean' waarmee hij tweede werd bij de soundmixshow in 1993.

Door de directie van het Bavaria Brouwerijcafé werd aan voorzitter Jan Dekkers van Running Team Laarbeek een check van € 1.600,00 aangeboden. Ben Spierings sloot de avond af met het alom bekende 'Sweet Caroline'. Al met al een zeer gezellige en geslaagde avond met een prachtig resultaat.