Opening inloophuis De Cirkel

Algemeen Algemeen

Laarbeek/Helmond - Mede door een aanbeveling van Running Team Laarbeek heeft inloophuis De Cirkel €75.000,- gekregen van Stichting Roparun voor het verbouwen en inrichten van haar nieuwe pand aan de Evertsenstraat 19 in Helmond.

Alle teamleden en sponsors van Running Team Laarbeek zijn op zaterdag 1 oktober uitgenodigd op deze open dag van 13.30 tot 18.00 uur. Om 14.00 uur is de officiële opening door voorzitster Astrid Veeris. Ook andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom op deze open dag. Inloophuis De Cirkel is een regionaal, laagdrempelig inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, dus ook voor mensen uit Laarbeek. Al jaren heeft het team uit Laarbeek een goede samenwerking met het inloophuis.

Inmiddels heeft de Roparun meer dan 67 miljoen euro bij elkaar gelopen, zijn er 1200 projecten gesteund en hebben meer dan 5500 kankerpatiënten met hun gezin kosteloos gebruikgemaakt van een van de 14 vakantiebungalows van de Roparun. Ook in 2017 wordt door Running Team Laarbeek weer deelgenomen aan de Roparun, de voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Dit wordt voor team 56 de 10e Roparun en wederom is gekozen voor het traject vanaf Hamburg. Het team hoopt op weer veel sponsoren om al deze projecten waar te kunnen maken onder het motto 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven'.