Afbeelding

Opening theaterseizoen Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - Komt dat zien! Komt dat zien! De opening van het theaterseizoen is zoals ieder jaar weer een grote beleving. Voor jong en oud is er van alles te doen en te zien door het hele theater; van leuke activiteiten en spelletjes tot opmerkelijke karikaturen en bijzondere optredens. Kortom, deze middag wil je echt niet missen!

Vanaf mei opent het Openluchttheater Mariahout opnieuw haar poorten voor een spetterend theaterseizoen. Ook dit jaar is het een programma waar ze trots op zijn. Ze hebben weer een uitgebreid en divers programma voor u in petto. Cabaret, muziek of theater. Jong of oud. Iedereen kan dit seizoen genieten van de vele mooie voorstellingen in het Openluchttheater.

Het theaterseizoen barst los op zondag 29 mei met een spectaculaire opening. Alles wordt uit de kast getrokken om dit jaar goed te beginnen. Door heel het theater heen zijn er activiteiten en spelletjes voor de jeugd. Je kunt je leuk verkleden en het zou zo maar eens kunnen dat je een ballonnenclown tegen het lijft loopt…

Op het podium
Tijdens de opening hebben ze al een aantal leuke voorstellingen voor je in petto. Met gitaar, contrabas en accordeon als wapen voorzien de Brabantse Penthouse Boys de middag van een flinke dosis positivisme. Ook de jongste groep van Toneelvereniging Mariahout verschijnt ter tonele, met het bijzondere sprookje ‘Het lelijke eendje’. Five4you maakt er een echt feestje van met bekende dance classics, swingende rocksongs, Nederlandstalige hits en popnummers uit de Top-2000 aller tijden. En er is ook een Gospelkoor, met 35 geoefende muzikanten die het theater vullen met hun swingende gospelklanken.

Kaartverkoop
De opening van het theaterseizoen is gratis toegankelijk voor iedereen. Benieuwd naar de rest van het theaterprogramma? Neem dan eens een kijkje in de programmafolders in het theater, of op oltm.nl. Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!