Afbeelding

Speelberg op speelplaats De Raagten bijna klaar

Algemeen

Beek en Donk – Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft zaterdag 28 mei met man/vrouw en macht onder deskundige leiding van Arian de Groot van Top Gardens gewerkt om de speelberg op de speelplaats van basisschool De Raagten te renoveren en fatsoeneren.

Het resultaat mag er zijn! Ook de parkeerplaats en de vijver zijn weer in oude staat teruggebracht. De hardwerkende ploeg sloeg de handen ineen. Al vlug werd er prachtig resultaat geboekt.

De takken, die uit de vijver waren gevist, werden door ouders van De Raagten Riad Mtwally, Jon en Marianne Greenall, Marianne Dijk, Erica van Dijk op de aanhanger gestouwd. Martien Wagelmans, de opa van Albion en Pim, leerlingen van De Raagten, bracht de volgeladen aanhanger met wilgentenen naar een stortplaats.

Intussen waren andere ouders en opa’s van De Raagten, Arian en zijn vader, René Bakker, Twan van Dijk, Paul Dijk, Harold Verhoeven en Cor Theunissen, vrijwilliger van het Laarbeeks Landschap druk doende om de speelberg te voorzien van robinia-palen en kastanjehout hekwerk.

Tijdens een pauze werd de club aangenaam verrast door de komst van juffrouw Wilma met verschillende dozen overheerlijk gebak. Opnieuw moest er een aanhanger wilgentenen worden geladen en gelost. Twee aanhangers Dolomiet, een verharder, werden door groot én klein leeggeschept en op de berg aangebracht. Wat een samenwerking! En het resultaat mag er zijn. Nu moet er nog een hovenier aan de slag om de berg een groen aanzicht te geven.

Het personeel van De Raagten bedankt alle vrijwilligers en ook Liss, Mila, Thijmen, Bart, Zin, Esmee, Ruben, Aidan, Daan en Teun voor hun geweldige inzet! Ook een woord van dank aan meneer Piet en meneer Thijs! Een deel van hun vrije zaterdag hebben ook zij zich ingezet voor het speelplezier van de kinderen van De Raagten.