Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor TSO de Muldershof in Beek en Donk is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar overblijfkrachten. Ze zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om met kinderen te werken en op schooldagen beschikbaar zijn van 11.30 tot 13.15 uur.

Zij bieden een prettige werkomgeving binnen een enthousiast team van de basisschool, een onkostenvergoeding van €10,00 per middag (belastingvrij) en begeleiding door Fides kinderopvang.

Voor ORO bij dagbesteding 'Nieuwe Werf' te Beek en Donk zijn ze op zoek naar een vrijwilliger die op bepaalde overeengekomen tijden ondersteuning wil bieden in het afwerken van creatieve producten. Je moet creatief zijn en affiniteit met doelgroep mensen met verstandelijke beperking hebben.

Meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.