Ganzendonck's Got Kids Talent

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – De Teugelders van Ganzendonck komen met een nieuw evenement voor de jeugd, 'Ganzendonck's Got Kids Talent'. Tijdens dit evenement kunnen kinderen zich op alle mogelijke manieren laten zien en horen aan het publiek. De Kindersauwelmiddag, waar vrijwel alleen gedanst en geplaybackt werd, komt te vervallen. Hiermee wil de organisatie veel meer kinderen de kans geven zich op één of andere manier te presenteren. Niet alleen zij die toevallig leuk kunnen dansen krijgen daarmee een kans.

Tijdens 'Ganzendonck's Got Kids Talent' kunnen kinderen zich laten zien en horen met b.v.: zingen (alleen, met meerderen, of in een koor), turnen, als voetballer een bal 'hoog' houden, acrobatiek, goochelen, playbacken, optreden als komiek, tonpraoten, dansen, en alles wat op enige manier als 'talent' gezien kan worden. Eigenlijk is dus niets te leuk, te eenvoudig of te gek. Het evenement is te vergelijken met het populaire tv-programma 'Holland's Got Talent'.

De Teugelders roepen alle jeugdige talenten op zich aan te melden voor dit nieuwe evenement. Het vindt plaats op zondag 12 februari 2017 vanaf 13.30 uur in muziekcentrum het Anker. Inschrijven is gratis en kan via www.teugelders.nl.