Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt op 14 februari haar kienmiddag. Deze middag is bedoeld voor alle mensen die tot de doelgroep behoren zoals: thuiswonende zieke mensen met fysieke beperkingen en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en in Beek en Donk wonen. Ongeacht of men wel of niet ondersteunend lid is.

Hoort u tot die doelgroep, dan bent U van harte welkom bij het Herberg `t Huukske op dinsdag 14 februari om 13.30 uur, de zaal gaat om 13.00 uur open. De middag begint met koffie en thee en wat lekkers. Daarna gaan begint kienen voor mooie prijzen. Tussendoor is er nog een pauze zodat er tijd is om even gezellig te praten, onder een genot van een consumptie. Ter afsluiting is er nog een heerlijk kopje koffie of thee met een broodje kroket. U krijgt bij binnenkomst 1 gratis kienkaart, u kunt nog kienkaarten bijkopen voor een €1,00 per stuk. Voor deze middag betaalt u €5,00.

Wilt u graag komen kienen, geeft u zich dan op voor 9 februari bij: Jo Doudart de la Grèe Telefoon, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen 0492-781734. Graag zelf vervoer regelen, betalen bij binnenkomst.