Afbeelding

Sponsordiner voor Roparun 2017

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Ook voor 2017 heeft het Running Team Laarbeek weer een Sponsordiner georganiseerd. Dat sponsordiner vindt plaats op zaterdag 8 april bij het Bavaria Brouwerijcafé te Lieshout.

Deelname aan het diner kost €65,00. Daarvoor krijgt u een heerlijk diner inclusief drankjes en een avondvullend programma.

Voor u treden op: Salon orkest Prelude; Cabaretgroep Kuub uit Beek en Donk, een cabaretgroep van 5 personen (Jan Swinkels, Jos Slaats, Mark van de Enden en Maarten van de Weijer begeleid door Wim van Hest), die vorig jaar een avondvullend programma (Stapel) hebben gemaakt en daarmee in verschillende kleine theaters in de buurt; Kletser Eric Mulder uit Maarheeze, verschillende jaren actief bij het Keiebijters Kletstoernooi, winnaar Grenskantkampioenschappen Milsbeek 2016, Finaleplaats Brabantse kampioenschappen 2009-2010-2011-2014, etc.

Dus naast een verrukkelijke maaltijd zijn er voldoende ingrediënten om er een mooie avond van te maken. Kaarten à €65,00 All inclusive, zijn verkrijgbaar bij Mari van der Heijden (mcfvanderheijden@onsbrabantnet.nl) en Jan Dekkers (j.dekkers6@telfort.nl). Door uw deelname aan deze culinaire avond sponsort u het goede doel van de Roparun.

De opbrengst van dit diner wordt besteed aan de palliatieve zorg van mensen met kanker in al haar facetten. Door het bevorderen van de lichamelijke, sociale, emotionele, intellectuele en spirituele gezondheid van de mens, wordt getracht de kwaliteit van leven van mensen (volwassenen en kinderen) met kanker te veraangenamen en te verbeteren. Dit onder het motto: 'Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Running Team Laarbeek neemt voor de 10e keer deel. Zij starten als Runningteam 56 vanuit Hamburg.

Graag ontmoeten zij u bij het sponsordiner.