De winnaars: Marco en Helmie Leenders
De winnaars: Marco en Helmie Leenders

Spannend keeztoernooi bij Sparta'25

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - De laatste woensdag van februari wisten weer veel keezfanaten de weg naar de Sparta'25 kantine te vinden. Maar liefst 36 personen hadden zich weer aangemeld voor het steeds meer populair, verslavend wordende spel.

Na vier rondes waren er maar liefst 7 koppels die elk drie van de vier wedstrijden hadden gewonnen. De vijfde ronde moest dus de definitieve uitslag brengen. En dat dit wel eens verrassend kan eindigen, was al vaker gebeurd. Keezen blijft een verrassend spel waarbij je ook wel wat geluk met de kaarten moet hebben. Maar doordacht spelen hoort er ook zeker bij. Marco en Helmie Leenders hadden als koppel de minste tegenpunten en kregen hierdoor de mooie eerste prijs van ieder een Plus waardebon van 20 euro.

Het koppel Brigitte Jacobs en Monique Jonkers speelden een laatste zinderende ronde die in de laatste 10 seconden werd beslecht door deze dames. Hierdoor kwamen zij in het bezit van de tweede prijs, elk een Plus waardebon van 15 euro. Het fanatieke koppel Maikel van Diepen en Farley Zuidema wisten de anderen ook achter zich te laten door ook de vierde partij te winnen. Voor hen ieder een Plus waardebon van 10 euro.

Koppels uit alle geledingen melden zich aan, trainers, vader-zoon, moeder-dochter, echtparen, vrienden of vriendinnen, elke samenstelling is mogelijk. Dus lijkt het je ook leuk om de sfeer eens mee te maken meld je dan tijdig aan voor het volgende toernooi op woensdagavond 29 maart. Je hoeft geen inwoner van Beek en Donk of lid van Sparta te zijn, iedereen is welkom. Tijdig aanmelden in verband met de indeling is het belangrijkste. Dit kan via de website van Sparta '25 of via een briefje in de kantine.