Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor TSO Spring in Mariahout is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een vrijwilliger voor de Tussen Schoolse Opvang van de Bernadetteschool. Dit houdt in dat u samen met de kinderen eet en hen begeleidt bij het binnen of buiten spelen. Maar u heeft ook een luisterend oor. Het is de bedoeling dat u op een vaste dag gaat werken en zo nodig voor een collega invalt. Tijden van 11.45 tot 13.15 uur.

Voor IVN Laarbeek zijn zij op zoek naar een nieuw redactielid voor het IVN-blad 'de BIMD'. Het IVN is een natuurvereniging die zich toe spitst op de educatie en bewustwording van natuur en milieu bij mensen. De taak van de redactie is het verzamelen van materialen voor de Bimd, mailaccount bijhouden, het beantwoorden van de mails, foto's bewerken in een fotobewerkingsprogramma (hierin kun je begeleid worden) en het bewerken van tekst voor in het blad. Het kost ongeveer 23 uur per kwartaal (2 uur per week).

Meer informatie
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.