Afbeelding

Fietsendief op heterdaad betrapt in Aarle-Rixtel

112

Aarle-Rixtel - Een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is vandaag, omstreeks 13.25 uur, aangehouden op de Wolfsputten te Aarle-Rixtel.

Twee melders zagen dat de man kort hiervoor over de tuinafscheiding aan de zijkant van een perceel klom van een woning aan de Albers Pistoriusstraat te Aarle-Rixtel. Hij kwam vervolgens met een elektrische fiets via de garagedeur naar buiten en fietste direct weg in de richting van Bakel. De melders hadden inmiddels 112 al gebeld en de politie ging direct ter plaatste. Ook eenheden van politie Helmond reden mee en mede dankzij een goede communicatie kon de politie de vluchtroute via meerdere wegen benaderen. Een van die wegen was de Wolfsputten.

De man is in verzekering gesteld in verband met het onderzoek naar de diefstal. Een groot compliment aan de melders. Zonder hen was het een stuk moeilijker voor de politie geweest om de man aan te houden. 

Ziet u een verdachte situatie: bel 112! Ook hier blijkt maar weer dat u alert mag zijn in uw eigen omgeving. #meldenhelpt

Bron: Politie Gemert-Bakel en Laarbeek