Afbeelding

Organisatie Gezamenlijke Collecte Aarle-Rixtel blij met opbrengst

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De 1e gezamenlijke collecte in Aarle-Rixtel die werd gehouden tussen 17 en 22 april heeft meer dan €16.000,00 opgebracht. Ruim 15% meer dan de 16 deelnemende fondsen vorig jaar afzonderlijk ophaalden. De Stichting Gezamenlijke Collecte is heel blij met dit resultaat. Hartelijk dank hiervoor aan alle inwoners van Aarle-Rixtel.

Organisatie succesvol verlopen
Vrijwilligers en collectanten hebben veel werk verzet om de gezamenlijke collecte tot een succes te maken. Alweer bijna 1 jaar geleden is begonnen met de voorbereidingen. Het hoogtepunt was natuurlijk de teldag op zaterdag 22 april. Op die dag werd duidelijk wat alle inspanningen opgeleverd hebben. Vanaf 10.00 uur konden de collectanten hun, met enveloppen gevulde, collecte-emmers inleveren in het gebouw van de scouting achter De Dreef. Bij een kopje koffie en thee konden ze nog wat napraten en ervaringen uitwisselen. In een ander gedeelte van het gebouw waren vrijwilligers druk in de weer om de enveloppen te openen, de gegevens te verwerken en het geld te tellen. Diezelfde middag is het geld gestort bij de Rabobank in Gemert. Een aantal inwoners heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een gevulde envelop in de brievenbus van een vooraf bekend gemaakt adres te doen. De inhoud daarvan is later nog gestort.

Het bestuur van de Stichting Gezamenlijke Collecte bedankt graag alle vrijwilligers en collectanten voor hun geweldige inzet.

Ook een dankwoord voor de sponsoren is op zijn plaats. Dankzij hen was er een goede catering voor alle vrijwilligers en kon snel en zorgvuldig het geld worden gestort.

In 2018 opnieuw een gezamenlijke collecte
De Stichting Gezamenlijke Collecte heeft besloten om ook in 2018 een gezamenlijke collecteweek te organiseren. Inwoners en collectanten hebben tips gegeven hoe het volgend jaar nog beter kan. Die tips worden serieus bekeken. En wie weet, levert dat in 2018 ook een nog hogere opbrengst op!

Meer informatie
Kijk ook eens op de website van de Stichting Gezamenlijke Collecte, o.a. voor een overzicht van het voor de fondsen opgehaalde bedrag: www.gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl.