Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Kaarten en Keezentoernooi bij Sparta'25

Beek en Donk - De wekelijkse kaartavonden beginnen woensdag 12 september weer bij Sparta'25. Rikken en jokeren zijn de gespeelde spellen. De avonden beginnen om 20.00 uur. Iedereen is welkom om mee te doen.

Voor de winnaars liggen er waardebonnen van supermarkt Plus van Balkom klaar. Ook is er elke week een loterij waarbij waardebonnen gewonnen kunnen worden.

Keezen
Vanaf 26 september is er weer maandelijks keezen bij Sparta'25. Al enkele jaren wordt er een gezellig en leuk keezentoernooi gehouden. Iedere keer strijden circa 20 koppels om de prijzen, Plus waardebonnen van 20-15-10 euro per speler van de winnende koppels. Maar gezelligheid staat bij de meeste spelers toch wel voorop. Sparta'25 hoopt de deelnemers van vorig jaar ook dit jaar weer op de laatste woensdag van de maand te mogen verwelkomen. En natuurlijk is elk nieuw koppel, jong of oud, welkom op deze avond. Dus schrijf je in.

Deelname kost slechts €2,50 per persoon. Inschrijven kan via www.sparta25.nl (zie agendapunt keezen en klik daarop). Naast de prijzen voor de winnaars van de avond zijn er aan het eind van het seizoen prijzen voor de beste koppels van het seizoen. Dus kom gezellig keezen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>