Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e12f50
Foto:
Algemeen

Spaar kunststofdoppen en kroonkurken voor het goede doel

Laarbeek - Nog steeds worden kunststofdoppen en stalen kroonkurken in Laarbeek verzameld om mensen met een beperking aan een hulphond te helpen.

Kroonkurken van bierflesjes, koffiemelk, enz. en doppen van frisdrank, water, pakken vla, enz. kunnen mensen met een beperking aan een hulphond helpen. Doet u ook mee? Zegt het voort.

Inleveren in Mariahout voortaan mogelijk
Goed nieuws voor de mensen in Mariahout! Toen mevrouw de Louw hoorde van het verzamelen van kunststof doppen en kroonkurken van o.a. bierflesjes werd zij meteen enthousiast en bood aan verzameladres te worden voor iedereen in Mariahout die dit ook een goede actie vindt. Dus mensen in Mariahout breng al deze spullen naar Mevr. De Louw, Tuindersweg 43 en zij zorgt voor verder transport.

En voor alle andere Laarbekenaren zijn de verzameladressen: Lieshout: Prinsenhof 13, Aarle-Rixtel: Lieshoutseweg 2 en Beek en Donk: Koppelstraat 77 en Wieken 44.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>