Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cd4cbd
Sport

Jubilarissen gehuldigd bij Sparta'25

Beek en Donk - Sparta'25 tijdens de Kerst-inn haar jubilarissen gehuldigd. Er waren maar liefst 39 jubilarissen uitgenodigd waarvan er 22 gebruik van hebben gemaakt. De overige jubilarissen hebben om verschillende redenen afgezegd.

Op de foto zijn te zien:
25-jarig jubilarissen: Hans van Zoggel, Willem Swinkels, Remon Gilsing, Ruud-Jan Happé, Ruud Haverkort, Piet Haverkort, Marcia van Ierssel, Rene Brouwers, Marijke Verheijen.
40-jarig jubilarissen: Maarten Kluijtmans, Twan Heesakkers, Sjouk Janssen, Mike van der Heijden, Hans van Dijk, Mark Vermeulen.
50-jarig jubilarissen: Hans van Gend, Erik van der Vrande, Theo Rooijakkers, Tiny van Osch, Frans-Jozef van de Vorst, Geert van den Heuvel.
60-jarig jubilaris: Henk Kuijpers.

Mede door het groot aantal jubilarissen was de toch al niet kleine kantine van Sparta'25 afgeladen vol. Onder het genot van een hapje en een drankje is het een gezellige afsluiting geweest van de eerste competitiehelft.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>