Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6260fd
Foto: Martin Prick
Evenementen

Derde editie Omase dorpskwis 'Kweet Ut'

Mariahout/Lieshout – 15 maart is het zover, dan vindt de derde editie van de Mariahoutse en Lieshoutse dorpskwis plaats. 23 teams gaan strijden om de winnaars van vorig jaar 'The glory of Bernadette' van de eerste plek te verstoten.

Gezellige dorpskwis voor Mariahout en Lieshout
Vrijdag, de tweede week na carnaval, is sinds twee jaar de dag waarop verschillende teams hun hoofdbreken over diverse opdrachten. In tien categorieën worden antwoorden gezocht. Het kleine zusje van de grote Beek en Donkse broer 'Kwizut' hoopt veel mensen dit jaar weer een leuke avond te kunnen bezorgen. Vanaf 19.00 uur start de avond in 'De Pelgrim'. Daar kunnen de kwisboeken opgehaald worden, waarna de 23 teams voornamelijk bij teamleden thuis de opdrachten gaan uitvoeren. Er zijn op deze avond drie momenten dat afvaardigingen van de teams nodig zijn om 'buitenopdrachten' uit te voeren. Om 23.00 uur eindigt de avond met het inleveren van de kwisboeken bij de Pelgrim. Dit gaat op tijd, en na 23.00 uur ben je te laat.

Afsluitingsavond
Op vrijdag 29 maart kunnen deelnemers om 20.00 uur in 'De Pelgrim' terecht voor de uitslag in een afsluitingsavond. Dan zullen natuurlijk de winnaars bekend gemaakt worden en ook zullen de makers van 'Kweet Ut' uitleg geven over de vragen. Iedereen is daar van harte welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>