Afbeelding

Zomervakantie activiteiten met Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - Het einde van het schooljaar is in zicht. Laarbeek Actief zit echter niet stil in de zomervakantie en daarom organiseren ze in week 30 weer de zomervakantie-activiteiten. 

Junior Laarbeek Actief is hier zeker ook te vinden bij de activiteiten. De junioren gaan zelf een activiteit organiseren op woensdag 27 juli, met o.a. zeskampspellen met een buikschuifbaan - auto trekken - gootjes met balletje - bubbelvoetbal - tapijt trekken & watertrein met bekertje. De doelgroep waarvoor zij de verschillende spelletjes hebben bedacht is groep 3-4. Verder zijn er nog tal van leuke activiteiten te doen zoals suppen op het water, freerunnen, bubbelvoetbal, waterhonkbal, lasergame en archery tag. Ook gaan ze op maandag 25 juli trommelen, (luchtbuks)schieten en vendelen bij de Rooi skut op ‘t Wipke in Beek en Donk! Zou jij het leuk vinden om samen met Laarbeek Actief activiteiten te komen doen, meld je dan vanaf maandag 11 juli om 18.00 uur aan via www.laarbeekactief.nl. Let op vol = vol! Je kan aanmelden tot vrijdag 22 juli om 15.00 uur!

Activiteit aanmelden als burger/ stichting/ vereniging
Hebben jullie je verenigingsaanbod al geplaatst op de website van Laarbeek Actief? Meld je activiteit/workshop/kennismakingslessen of bestaande lessen nuaan! Het is sinds kort mogelijk om jezelf als aanbieder te registreren op Laarbeek Actief. Doel hiervan is om al het Laarbeekse aanbod op één plek te krijgen en zichtbaar te maken! Ga naar: www.laarbeekactief.nl.

Informatie
Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebook-pagina: Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagram-pagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief.
Hier blijf je op de hoogte en vind je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.