Afbeelding

Wandeltocht Runnersclub Lieshout een groot succes

Algemeen Sport

Laarbeek - Runnersclub Lieshout (RCL) heeft op zondag 10 juli na jaren van afwezigheid hun jaarlijkse wandeltocht gelopen. Met een (internationaal) deelnemersveld van 258 personen was de vereniging dan ook erg blij. De wandelaars konden kiezen voor een 10, 20, 30 of 40 kilometer lange wandeltocht door de buitengebieden van Laarbeek. 

De route is met veel zorg samengesteld door een van de wandeltrainers van RCL. Nadien kreeg de organisatie dan ook veel complimenten van de deelnemers over de schoonheid van de route. De vele zandpaden en bosgebieden zorgde voor veel variatie op de route. Enkele deelnemers trainde voor een laatste keer voordat zij gaan deelnemen aan de Nijmeegse vierdaagse. RCL wenst deze deelnemers veel succes. 

Onderweg konden de deelnemers rusten bij de Vereijken aan ‘t Hof en bij de accommodatie van RCL stonden ook enkele lekkernijen en drankjes klaar. Wat is er lekkerder dan een koel drankje als je deze prestatie hebt geleverd. De wandelroute is ook te downloaden (vanaf 14 juli) op www.runnersclublieshout.nl. Het GPX bestand kan daar uitgelezen worden. Ze kijken terug op een prachtig evenement. Op naar volgend jaar! Zet 9 juli 2023 alvast in uw agenda en RCL wenst iedereen veel wandelplezier.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding