Afbeelding

Feestmiddag bij Zonnebloem in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Bij de Zonnebloem in Beek en Donk was het op donderdag 7 juli echt een feestmiddag. In de gezellige feestzaal van Dave van de Burgt trad ‘Toffel Vier’ uit Asten op voor ruim 60 gasten van de Zonnebloem. Toffel Vier bracht in twee sessies vele prachtige meezingers ten gehore waaronder liedjes van Gerard van Maasakkers en de Havenzangers.

Net na de pauze werden twee vrijwilligers van de Zonnebloem, Maria Jansen en Abelina Weekamp, in het zonnetje gezet in verband met hun 50-jarige huwelijk. Met een bloemetje en uiteraard een -lang zullen ze leven- konden ze stil staan bij dit, zeker voor hen, belangrijke moment.

Voor de gasten zijn deze middagen belangrijk. Even weer onder de mensen zijn, samen zijn, en een gezellige middag hebben. Er waren een paar gasten voor het eerst, die nog zelfstandig wonen en zij ontdekten dat Zonnebloem Beek en Donk een bijdrage kan leveren in het voorkomen van eenzaamheid. Zij komen zeker terug. Twijfelt u of deze middagen ook voor u geschikt zijn neem dan contact op bij de aankondiging van de volgende activiteit in september, zodat ze u over de drempel kunnen helpen. Tot ziens.