Gerry van Hoof- van Erp
Gerry van Hoof- van Erp

Afscheid Gerry van Hoof-van Erp bij Seniorenvereniging KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - Gerrie van Hoof heeft na negen jaar, afscheid genomen als bestuurslid van Seniorenvereniging KBO Lieshout. Al die tijd heeft ze ook de ledenadministratie en de daarbij bijhorende zaken perfect verzorgd. 

Namens het bestuur en de leden van de vereniging bedankt voorzitter Toon van de Kerkhof Gerry voor haar inzet. Gerry heeft te kennen gegeven natuurlijk wel lid van de vereniging te blijven.

KBO-Beweegtuin
Elke dinsdag- en vrijdagochtend is er van 10.00 tot 11.00 uur onder deskundige begeleiding sporten in de beweegtuin van KBO Lieshout. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Veel mensen hebben hun weg naar deze mooie beweegtuin bij Franciscushof al gevonden. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen sporten. Met een vriend of vriendin kan dat ook heel gezellig zijn. Ook kleinkinderen zijn er regelmatig te vinden.

Goed voorbereid op lekker lang thuis in eigen huis
Iedereen wil graag veilig en comfortabel wonen. De meeste mensen zullen, wanneer ze ouder worden, gewoon blijven wonen in hun huidige woning. Door veranderde regelgeving bestaat het verzorgingshuis eigenlijk niet meer. Daarmee is iedereen verantwoordelijk geworden voor de veiligheid in zijn woning. Er zijn veel slimme en (vaak) kleine oplossingen waarmee de woning verbeterd kan worden, zodat het huis zo lang mogelijk een thuis kan blijven! Een vrijwillige woonadviseur van KBO kan gratis advies op maat geven. Deze woonadviseur loopt samen met u door de woning en geeft een persoonlijk woonadvies. Er kan ook een indicatie van de kosten gegeven worden. De woonadviseur in Laarbeek is Wim Hijnen. Aanmelden kan op de website van KBO Brabant (Formulier Huistest - KBO-Brabant), per e-mail (info@kbo-brabant.nl) of telefonisch: 073-6444066.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Tijdens de zomervakantie is de inloop in Franciscushof aan de Ribbiusstraat. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.