Afbeelding

Kerst met de Zonnebloem

Algemeen

Beek en Donk - Langzaam begint het wat kouder te worden en is Sinterklaas alweer in het land. De tijd van gezellig samen bij elkaar zijn is dan aangebroken. Zeker tijdens de kerstdagen is de behoefte om samen te zijn steeds groter. De Zonnebloem afdeling Beek en Donk wil graag in die behoefte voorzien. Zeker voor de doelgroep mensen met een lichamelijke beperking en de ouderen die niet meer zo snel ter been zijn. 

Gelukkig slaat corona dit jaar niet zo erg aan en kunnen ze weer een gezellige kerstmaaltijd organiseren bij Café Dave van den Burgt in Beek en Donk. Dave en zijn team staan garant voor een heerlijke maaltijd die, zo bleek in het verleden, door iedereen gewaardeerd werd. Het bestuur en de vrijwilligers zorgen voor een mooie begeleiding van de middag zodat ze allemaal vast een voorproefje krijgen van het kerstgevoel. Een fijne middag om in deze tijd het gevoel van eenzaamheid niet te laten binnenkomen bij de gasten.

Het is dit jaar op tijd gepland, zodat ze de activiteiten van andere verenigingen niet in het vaarwater zitten. De kerstviering vindt plaats op donderdag 8 december van 11.00 tot 15.00 uur in zaal Dave van den Burgt. U krijgt weer een mooi diner voorgeschoteld en door het warme kersthart van Dave en Chantal kunnen ze de eigen bijdrage met €15,00 laag houden. De zaal gaat open om 10.30 uur. 

Wilt u erbij zijn? Geeft u dan, voor maandag 1 december, op bij Joke Doudart de la Grée (06-44738223) of Maria Jansen (0492-781734). De kosten van deelname kunt u bij binnenkomst in de zaal betalen.