Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Ontdek Laarbeek met de Ontdek Laarbeek-app

Algemeen

Laarbeek - Heb jij hem al op je telefoon staan, de Ontdek Laarbeek-app? Nog niet, dan ga dit maar eens snel doen. Want ook voor inwoners van Laarbeek valt er nog veel te ontdekken.

De Ontdek Laarbeek-app is een app die mensen aanspoort om in Laarbeek te gaan fietsen, wandelen en op avontuur te gaan. Er staan diverse routes op die bezoekers aan onze gemeente leiden langs de mooiste plekken van Laarbeek. Maar niet alleen voor toeristen is de app interessant, zeker ook voor inwoners is de app nuttig. 

Wil je namelijk een ronde fietsen langs de mooie kunstwerken die Laarbeek rijk is? Download de route via de app en je kunt direct op pad. Wil je via een mooie route langs de Laarbeekse kerken en kapellen, ook dat kan. En wat als je met kinderen iets wilt ondernemen? Ook dat kan. Er staan speciale kinderroutes in de app. Maar ook een wandeling langs bijzonder bomen, fietsen in de Laarbeekse natuur enz. enz. 

Toeristen wegwijs maken
De app is een nieuwe stap om toeristen bij de hand te nemen en ze wegwijs te maken in onze mooie gemeente. Ook staan diverse toeristische ondernemingen, aangesloten bij Toeristisch Laarbeek al in de app. De gemeente Laarbeek, Toeristisch Laarbeek en het Ondernemersfonds zorgen er samen voor dat toeristische ondernemers zich gratis kunnen aansluiten bij de app.

Toeristische ondernemers die aangesloten zijn bij Toeristisch Laarbeek kunnen zich dus gratis aansluiten. Bezoekers die een fiets- of wandelroute downloaden via de app krijgen ook alle aangesloten Gastvrije Ambassadeurs (zoals de aangesloten toeristische ondernemers worden genoemd) van Toeristisch Laarbeek te zien.

Gratis promotie
Ben je een toeristische ondernemer maar nog niet aangemeld bij Toeristisch Laarbeek? Doe dit dan snel. Het is gratis en daarbij krijg je nu dus ook gratis de gelegenheid om je bedrijf in de etalage te zetten via de Ontdek Laarbeek-app voor alle bezoekers aan Laarbeek, maar dus ook de eigen inwoners. Kijk voor meer informatie op toeristischlaarbeek.nl.

Info-avond op maandag 19 juni
Op maandag 19 juni (19.30 uur) wordt bij Porcus Campus (Kloosterdreef 5, Aarle-Rixtel) de app gepresenteerd  aan toeristische ondernemers en wordt er uitleg gegeven over hoe je jouw onderneming gratis kunt aanmelden. Ben je nog geen Gastvrije Ambassadeur, dan is dit een perfecte gelegenheid om je hiervoor (ook gratis) aan te melden.

Klik hier om de Ontdek Laarbeek App te downloaden voor de Google Play Store (Android) en klik hier om de Ontdek Laarbeek App te downloaden voor de App Store (iOS).