Afbeelding

‘Zorg’ is derde thema-avond voor senioren Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert op 26 februari samen met LEV Laarbeek en de Initiatiefgroep Gemeenschapskracht (Zorgcoöperatie Tot uw Dienst), een thema-avond over de Zorg: de derde in de reeks Welzijn-Wonen-Zorg. 

Maakt u zich ook zorgen over hoe het in de toekomst met de Zorg gaat? Wilt u ook zo lang mogelijk met plezier thuis wonen? Hoe kunt u voorkomen dat u zelf zorg nodig hebt? En hoe pakt u het aan als u zorg nodig heeft? De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

- Omzien naar elkaar: helpt het, wat gebeurt er al, hoe verder?
- Mantelzorg: wat speelt en welke ondersteuning is er door Miranda Goedemans (ouderenwerker en mantelzorgondersteuner van LEV Laarbeek)
- Beweegaanbod en valpreventie door Laarbeek Actief
- Zorgcirkels door Zorgcoöperatie Tot uw Dienst
- Wegwijs in de zorg door mantelzorgmakelaar Irene Meulendijks.

Na de pauze kunt u zelf met uw vragen ter plaatse terecht bij de sprekers die u graag nader zullen informeren. Deze avond sluit heel goed aan bij de Vitaliteitsdag die Seniorenvereniging Beek en Donk op 29 april voor de tweede keer gaat organiseren. Al met al belooft het een avond met veel informatie te worden over een heel belangrijk onderwerp, namelijk de Zorg. Alle 50-plussers uit Beek en Donk zijn welkom op deze thema-avond op maandag 26 februari in het Ontmoetingscentrum. Inloop vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, duurt tot ongeveer 21.30 uur en is geheel gratis. In de pauze wordt koffie en thee geschonken. Hoewel aanmelding niet verplicht is, stellen zij het zeer op prijs als u ons kunt laten weten of u aanwezig zult zijn. U kunt zich aanmelden via: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.