Afbeelding

Senioren Beek en Donk genieten samen van heerlijke pizza’s

Algemeen

Beek en Donk - Ruim 40 leden van Seniorenvereniging Beek en Donk zijn op 25 januari weer gezellig uit eten geweest, deze keer bij Het Italiaans Huis in Beek en Donk. Thuis kon iedereen het keuzemenu al rustig bekijken en kon men zijn of haar eigen driegangenmenu samenstellen. 

Het eten was voortreffelijk en ook de bediening liep op rolletjes, wat altijd knap is bij zo’n groot gezelschap. Naast het genieten van al die lekkere gerechten is het ook heel fijn om met elkaar aan tafel te zitten, elkaar te leren kennen en gezellig te praten met elkaar. Iedereen was dan ook vol lof na afloop. De avond was in alle opzichten geslaagd! Zij danken Peter en Lucie voor de goede organisatie en de chauffeurs die deelnemers ophalen en weer thuisbrengen.

De volgende datum en locatie zijn alweer bekend: donderdag 21 maart bij Pannenkoekenhuis Pluk, geen onbekende want een jaar geleden hadden de senioren daar ook een hele gezellige avond samen aan tafel. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.