Afbeelding
Foto:

De MooiLaarbeek-app; Direct op de hoogte van al het Laarbeekse nieuws

Algemeen

Laarbeek - Altijd en overal het nieuws van dichtbij bij de hand. Een politieachtervolging in Lieshout, een bestelbus in brand in Beek en Donk, nieuwe horeca in Mariahout en een eeuwenoud boek in Aarle-Rixtel. Wil jij nou ook direct op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download de MooiLaarbeek-app en zet je pushmeldingen aan!

De gratis nieuwsapp van MooiLaarbeek is nu ruim een jaar te downloaden in de Apple Store (iOS) en Google Play Store (Android). Daarmee heeft GoedeMorgen Media (uitgever van DeMooiLaarbeekKrant) een belangrijke stap gezet om de lokale nieuwsvoorziening nog sterker te verankeren in de lokale gemeenschap. DeMooiLaarbeekKrant blijft in beweging. Naast een krant, nieuwssite en social-mediakanalen is er dus ook een eigen nieuwsapp. Zo kunnen we huis-aan-huis en 24/7 wereldwijd inwoners gratis van nieuws en actuele informatie uit Laarbeek. Online bezoeken op de lokale nieuwssites nemen toe en daar draagt de MooiLaarbeek-app aan bij. We richten ons daarom op drie pijlers: papier, website en app. Ook voor ondernemers zijn er dus nog meer opties om sterk in beeld te komen.

De app biedt extra’s zoals pushmeldingen van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, een agenda, nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en nog veel meer. Inwoners die de app(s) al gedownload hebben zijn direct op de hoogte van al het laatste nieuws. Een 112-melding, nieuw bouwplan of gewoon een mooi verhaal, met de app mis je via een pushmelding niets en heb je alles overzichtelijk bij de hand. Om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws dien je wel de pushnotificaties aan te zetten in de nieuwsapp. Dit kan door in de app te klikken op het persoontje rechtsboven. Je verschijnt in een nieuw scherm en kan dan klikken op ‘Push notificaties staat aan’. Zorg ervoor dat dit bolletje groen is, zodat jij als eerste op de hoogte bent van al het laatste lokale nieuws.

Inmiddels is de MooiLaarbeek-app al bijna 5.000 keer gedownload en zijn inwoners van Laarbeek die de app al gedownload hebben direct op de hoogte van al het laatste nieuws. Heb je de app nou nog niet? Download hem dan snel in de Apple Store (iOS) of Google Play Store (Android). Heb je vragen over de MooiLaarbeek-app? Mail dan naar info@goedemorgenmedia.nl of bel 0492-832182.

Download voor iOS (Apple): https://apps.apple.com/nl/app/mooilaarbeek/id1661125601
Download voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.pubble.mooilaarbeek&hl=nl&gl=US&fbclid=IwAR271JJZPZDUX2E_PeICasf9YBhMrikpGxOml8ANqbpFL8_AcPifqhyaEys

Afbeelding