Afbeelding
Foto: Dennis van Bakel

Scouting Aarle-Rixtel is klaar voor de lente

Algemeen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel heeft zich afgelopen zaterdag beziggehouden met de jaarlijkse lenteactie én met NLdoet.

De jeugdleden, samen met hun begeleiders en ondersteund door enkele behulpzame ouders, hebben ‘s ochtends de lente verspreid tijdens de jaarlijkse lenteactie. Ze zijn het dorp ingetrokken om de bestelde kleurrijke viooltjes en zware zakken potgrond persoonlijk bij de deuren af te leveren. De opbrengsten van deze lenteactiviteit dragen bij aan de viering ter ere van het negentigjarig bestaan van Scouting Aarle-Rixtel. Als blijk van dankbaarheid wil de Scouting alle bestellers hartelijk bedanken voor hun waardevolle bijdrage.

Tegelijkertijd was er tijdens de lenteactie een ander team bezig op de blokhut, waar ze bezig waren met de werkzaamheden voor NLdoet. Hierbij lag de focus op het vergroenen van het buitenterrein. In de afgelopen weken zijn al twee bomen prominent op het terrein geplaatst, terwijl er ook diverse snoei- en andere groenwerkzaamheden zijn uitgevoerd.