Afbeelding
Foto:

Ruim 77.000 euro opgehaald tijdens Collecteweek Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Begin deze maand hebben de inwoners van Laarbeek royaal gegeven voor alle deelnemende goede doelen tijdens de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek. Inmiddels heeft elke kern geteld en is de balans opgemaakt.

De opbrengst in Aarle-Rixtel was dit jaar € 19.969,00 en daarmee zo’n € 600,00 hoger dan vorig jaar. In Beek en Donk was de opbrengst van de Gezamenlijke Collecte ruim € 34.000 en dit is bijna € 900,00 meer dan vorig jaar. In Mariahout haalden de collectanten € 8.168,00 op, iets minder dan vorig jaar. In Lieshout werd een bedrag van € 14.884,00 opgehaald, ruim € 1.000,00 meer dan vorig jaar.

De organisatie bedankt tevens de vele collectanten die eind maart en begin april op pad gingen om de enveloppen rond te brengen en weer op te halen. Ook dank aan de deelnemende winkeliers die bereid waren om een collectebus te plaatsen en de vele helpende handen die veel werk hebben verzet in het voorbereidende werk zoals het ophangen van de spandoeken overal in de gemeente, printen, brieven vouwen en in enveloppen steken, etc.

Iedereen hartelijk bedankt namens de deelnemende goede doelen en de organiserende comités.