Afbeelding
Foto: Bram van de Vossenberg

Scouting Aarle-Rixtel brengt de lente aan huis

Kinderen & Tieners

Aarle-Rixtel - Dit jaar organiseert Scouting Aarle-Rixtel weer de jaarlijkse lenteactie. Bij deze lenteactie worden er door de leden van de Scouting violen en potgrond verkocht. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan de zomerkampen van de verschillende speltakken van Scouting Aarle-Rixtel. 

De violen en de potgrond dienen vooraf te worden besteld. Op zaterdag 11 maart zullen de jeugdleden van Scouting Aarle-Rixtel vervolgens langskomen om de bestelde producten bij u thuis af te leveren. Op die manier hoeft u zelf niet te sjouwen met de zware zakken. De verkoop vindt plaats via de tijdelijke webshop van Scouting Aarle-Rixtel (https://www.scoutingaarlerixtel.nl/lente). Voor de betaling kan worden gekozen voor betaling via iDEAL of voor contante betaling bij aflevering. Voor diegene die minder handig is met PC of smartphone is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen middels een bestelformulier, welke huis-aan-huis wordt verspreid in Aarle-Rixtel.

Door online te betalen hoeft u geen contant geld in huis te hebben en het is zelfs niet nodig om thuis te blijven. Indien u met iDEAL betaald hebt zullen de leden de producten aan de poort of voordeur achterlaten als u niet thuis bent. De prijs van een zak potgrond is €5,00 en drie zakken hebben een extra voordelige prijs van €14,00. De violen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en worden per tray van zes stuks verkocht voor de prijs van €3,75. Bestellen kan tot en met zondag 5 maart. De potgrond en violen zullen vervolgens worden geleverd op zaterdag 11 maart (alleen in Aarle-Rixtel).