Afbeelding

KunstCafé KuBra-art in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - Dit KunstCafé is weer een must-see voor liefhebbers van hedendaagse en moderne kunst. De kunstenaars dhr. Honoré Didden en mw. Vicky van der Plas presenteren de expositie ‘Brabantse Lente’ van KuBra-art in Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis in Beek en Donk. 

Bezoekers kunnen genieten van prachtige en zeer diverse schilderkunst, glaskunst en fusies van porselein. Kortom dit is weer een zeer veelzijdige moderne expositie met werken van 7 kunstenaars: Intuïtief geschilderde sfeerbeelden van Frank Keiren (Nuenen); stoere polyester beelden van Nanda van Alebeek (Zaltbommel); krachtige figuratieve schilderijen van Honoré Didden (Tilburg); subtiele glaskunst van Vicky van der Plas (Vught); geometrisch abstracte schilderijen van René Roovers (Nuland); fusies van porselein met verweerd ijzer van Jeanette van Strien (Haaren) en sferische, gelaagde schilderijen Jeannie op ’t Hoog (Tilburg).

Het KunstCafé is op donderdagmiddag 15 juni van 14.00 tot 15.30 uur. Inclusief koffie of thee, en is geheel gratis. Dit wordt in een kleine groep gehouden, dus meldt u snel aan via: info@oudraadhuis.nl. Kijk voor een sfeerimpressie op www.oudraadhuis.nl.