Afbeelding

KBO Lieshout stapt in grote getale op de fiets

NULL

KBO Lieshout stapt in grote getale op de fiets


Lieshout – Om half elf vanochtend verzamelden maar liefst 130 leden van de KBO Lieshout zich in de Schutsstraat te Lieshout. Vanaf 10 uur waren de leden welkom en werden ze ontvangen met koffie en thee. Een half uur later vertrokken ze in groepjes van 4 tot 8 personen om een tocht van circa 55 kilometer te gaan fietsen.

Nelly de Groot – Cooijmans (secretariaat KBO) kreeg de laatste tijd veel mails en telefoontjes van clubs uit de regio. Er stond namelijk een artikel in het KBO-blad Brabant waarin niet helemaal duidelijk was dat de lange tocht alleen voor de leden uit Lieshout bestemd was. Gevolg was dat twee personen uit Vierlingsbeek waren gekomen om de tocht mee te kunnen fietsen. Gelukkig werd er voor hen een uitzondering gemaakt en konden ze ook op de fiets stappen.

Om 13:00 uur start er nog een groep van 40 personen die een tocht gaan rijden van 30 kilometer. Onderweg komen zij de andere groepjes tegen en de bedoeling is dat iedereen rond dezelfde tijd weer binnenkomt. De dag wordt afgesloten met een Chinees buffet.

Onder vindt u een fotoverslag van de start.

Lees donderdag 18 juli het complete verslag in De MooiLaarbeekKrant