Seniorenvereniging KBO Lieshout naar lijsttrekkersdebat

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout naar lijsttrekkersdebat

 

Lieshout - Het Dorpshuis in Lieshout is maandagavond 10 maart het podium voor het lijsttrekkersdebat Laarbeek, georganiseerd door Omroep Kontakt. Nu de gemeenten meer taken krijgen met betrekking tot zorg en werk, zijn de komende gemeenteraadsverkiezingen extra belangrijk.

Tijdens de debatavond kunnen organisaties vooraf spreektijd krijgen om een eigen onderwerp in te brengen. Seniorenvereniging KBO Lieshout gaat hiervan gebruik maken en zal zich concentreren op het onderwerp Wonen en Zorg. De vereniging hoopt voor dit debat op een grote belangstelling van de leden. Aanvang 20.00 uur. Verwachte eindtijd 22.00 uur.

Wilt u meer weten over Seniorenvereniging KBO Lieshout? Kom dan eens vrijblijvend naar de Inloop. De Inloop is iedere dinsdagmorgen van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis. U bent hier van harte welkom met vragen over van alles, om u op te geven voor een van de KBO activiteiten, om mensen te spreken van Computer Onderwijs Laarbeek, om mensen van de Dorpsraad te spreken, om zakken op te halen voor plastic afval, voor het WMO infopunt, of om even bij te praten bij een kopje koffie. Er zijn altijd mensen die voor de gezelligheid een uurtje komen buurten. En ook daar is de Inloop voor bedoeld. Alle bestuursleden van de Lieshoutse Seniorenvereniging zijn tijdens de Inloop aanwezig.