Het aftellen is begonnen voor Hiep-Hoi 2014

NULL

Het aftellen is begonnen voor Hiep-Hoi 2014



Beek en Donk - De vakantie is begonnen en dan is het ook bijna tijd voor Hiep-Hoi. De voorbereidingen zijn in volle gang en de indelingen worden gemaakt, zodat alles goed kan verlopen. Hebben jullie er al zin in? De organisatie wel!


De informatieboekjes voor de kinderen worden al rondgebracht en de boekjes voor de vrijwilligers zijn per mail gestuurd. Het is belangrijk dat je deze boekjes goed leest. Overigens is er op de website ook informatie en een gastenboek te vinden. Het zou leuk zijn als je hier een bericht achterlaat.

Op maandag is het de bedoeling dat de kinderen een zelfgemaakte snorkel en duikbril meenemen. De organisatie heeft mooi weer besteld, maar mocht het onverhoopt toch gaan regenen, dan zijn er een aangepast programma en locatie aanwezig.

Daarnaast is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken tijdens de kindervakantieweek. Ook vrijwilligers voor het opbouwen en afbreken zijn nog van harte welkom. Voor kinderen is het nog altijd mogelijk om in te schrijven. Kijk voor meer informatie op www.hiephoibeekendonk.nl. Tot 18 augustus!