Afbeelding

Sinterklaas intocht Aarle-Rixtel

NULL

Sinterklaas intocht Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - Bijna is het weer zover, het grote aftellen is begonnen. De datumpiet heeft 16 november, 12.45 uur, als datum en tijd gekozen voor de intocht van Sinterklaas in Aarle-Rixtel. Het zou erg fijn zijn als alle kinderen uit Aarle-Rixtel hem komen begroeten. De Sint gaat door problemen met de brug dit jaar aan de kant van de jachthaven aanmeren.


Natuurlijk hoopt Sinterklaas ook weer alle ouders, verzorgers, opa's en oma's, toeristen en verdere artiesten en belangstellenden te mogen begroeten. Na de aankomst van Sinterklaas vertrekt hij onder begeleiding van zijn pieten, de harmonie en beide gildes, via de route; Havenweg, Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kannelustweg, Lage Hoeve, de Maltezer, de Duivenakker, naar MFC de Dreef. Zoals elk jaar heeft het sinterklaascomité weer een heel gezellig middagprogramma voor jullie. Na een korte rustpauze voor de Sint, die al erg oud is natuurlijk, start het middagprogramma om 14.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
Dit jaar zit de organisatie door omstandigheden zeer krap in de tijd en hoopt op een tiental vrijwilligers om de sporthal mee om te bouwen tot een mooie zaal. Zowel op zaterdag (15 nov.) als zondag (16 nov.) betreft dit maximaal 2,5 uur. Vele handen maken licht werk. Heeft u een paar uurtjes tijd om te komen helpen, dan horen zij het graag. Aanmelden kan via Info@sinterklaasaarlerixtel.nl of een belletje naar Paul Geene, tel. 06-55158811, Johan van Bakel, tel. 06-19350196 of Hans van de Nieuwenhof, tel. 06-10885867.

Collecte
Er is veel te doen rondom zwarte piet. Maar daar doet het sinterklaascomité niet aan mee. Zij streven er naar om samen met behulp van u een mooi kinderfeest neer te zetten. Daarom trotseren de vrijwilligers met de collectebussen van 9 tot 16 november het koude gure weer, hopende op een warme ontvangst, zodat het weer mogelijk is Sinterklaas en zijn pieten een warm onthaal te geven in Aarle-Rixtel.