Afbeelding

Inschrijven kindersauwelmiddag Teugelders van Ganzendonck

NULL

Inschrijven kindersauwelmiddag Teugelders van Ganzendonck



Beek en Donk - In 2015 viert Ganzendonck carnaval onder het motto ‘Ganzendonck, al 55 jaor wérrelds!’. De jeugd uit Beek en Donk kan in dit jubileumjaar, als artiest tijdens de Ganzendonckse Kindersauwelmiddag in Muziekcentrum ’t Anker, 'un wérrelds optreden' laten zien. Deze spectaculaire middag wordt op zondag 1 februari in muziekcentrum ’t Anker gehouden.


Oproep
Wil jij een keer als een echte artiest voor een hele zaal optreden? Bedenk dan een leuk optreden en meld je aan. Je mag met elk optreden meedoen dat je leuk vindt. Je kunt zingen, dansen of toneelspelen Je kunt vriendjes en/of vriendinnetjes vragen om samen iets leuks te doen. Natuurlijk mag je ook alleen optreden. Het is de bedoeling dat je van tevoren een keer komt oefenen. Op zaterdag 17 januari is er in Café-Zaal De Tapperij vanaf 10.00 uur een oefendag.

Iedereen die meedoet is een kanjer en krijgt een mooie medaille van Jeugdprins Luukske XXIX en zijn Jeugdprinses Michelle. Het inschrijfformulier voor deze middag kun je downloaden op www.teugelders.nl (kijk bij ‘Downloads’).

Foto: Kindersauwelmiddag bij de Teugelders van Ganzendonck