TTV Een en Twintig stelt teleur in Tilburg

NULL

TTV Een en Twintig stelt teleur in Tilburg



Beek en Donk - Het eerste seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk begon de voorjaarscompetitie afgelopen zaterdag met een nederlaag. In Tilburg kon het team van Peter van den Eijnde, Stefan Hamelijnck en Jordi Kivits niet imponeren tegen het tweede team van TIOS’51. Peter en Jordi verdeelden twee punten en ook in het dubbelspel was Beek en Donk succesvol: 7-3.


Op donderdag viel vooral de mooie thuisoverwinning van het vierde team op. In de wedstrijd tegen Mierlo lieten Guido Graat en Dirk van der Venne al hun tegenstanders kansloos. Ook in het dubbelspel werden punten gepakt. Jenny Beerkens bleef helaas puntloos, maar heeft nog genoeg kansen om zich te revancheren: 7-3. Dezelfde avond opende het vijfde team de competitie in en tegen Stiphout. Een reeks van mooie wedstijden had uiteindelijk een gelijkspel als resultaat. Addy Verbakel en José en Ruud van Turnhout waren verantwoordelijk voor de punten. Het team speelt vanavond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19.30 uur staat in de tafeltennishal een treffen met Asten op het programma.

Jeugd
Ook voor de jeugd van TTV Een en Twintig is de competitie inmiddels begonnen. Op zaterdag speelde het eerste team thuis tegen Sint-Michielsgestel, dat met slechts twee tegenstanders de strijd aan ging. Speler van de wedstrijd werd Rico Megens, die twee wedstrijden won en zijn tegenstander in één partij met liefst 11-0 versloeg. Ook Marte Megens en Bert Coolen pakten punten voor het eerste team, dat de competitie dus prima is begonnen. Helaas kan dat niet gezegd worden van het tweede jeugdteam, dat met 2-8 onderuit ging tegen Valkenswaard. Jip Engelhart en Lucas Crooijmans verdeelden de punten.

Programma
Vanavond speelt onder meer het eerste seniorenteam thuis tegen Budel. Zaterdag reist de jeugd naar Waalwijk en Den Bosch voor een nieuwe speelronde in de jeugdcompetitie. Kijk voor het complete programma, maar ook voor alle uitslagen in de eerste competitieronde op hun website. Daar vind je ook het laatste nieuws en informatie over bijvoorbeeld de trainingstijden. Volg hen verder op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws.