BrabantTent weet eindelijk weer wat winnen is

NULL

BrabantTent weet eindelijk weer wat winnen is



Beek en Donk - Na flink wat nederlagen op rij heeft BrabantTent eindelijk weer eens de bloemen gekregen. Het won, verdiend, van Aben & Slag Advocaten met 5-1.


Het vele gevaarlijke balbezit leverde vooral J. Krol een uitbreiding van zijn doelpuntentotaal op. Hij rondde driemaal prima af. Aben & Slag wilde wel, maar kon de grip op het duel niet vinden. BrabantTent liet in dit duel weer eens zien waardoor het in de beginfase van de competitie tot één van de smaakmakers behoorde.

Dat DHVM blaakt van het zelfvertrouwen bleek wel uit het duel wat ze uitvochten met TraXX Party en Kartcentrum. Spannend tot de laatste minuut! TraXX probeerde van alles om de eerder opgelopen 2-1 achterstand ongedaan te maken, maar DHVM vocht voor wat het waard was. Met kunst- en vliegwerk bleef de minimale voorsprong overeind. DHVM mocht voor de tweede maal 3 punten bijschrijven en deelt nu de laatste plek met Aben & Slag. TraXX blijft een rol in de marge vervullen.

Spectaculair was het duel tussen koploper in de B-klasse FC van de Burgt en Hurkmans Plaatwerk BV. Laatstgenoemde leek eindelijk weer eens iets van de oude flair teruggevonden te hebben en nam brutaalweg een 4-2 voorsprong. Zoals een trots koploper betaamt liet FC van de Burgt dit niet zomaar gebeuren en met het welbekende solide veldspel ging het op en over Hurkmans heen. Een aansluitingstreffer van Hurkmans was niet voldoende om FC van de Burgt te doen sidderen. Het won met 7-5 en nam zo een voorschot op de titel. Hurkmans kon terugkijken op een boeiend gevecht, maar blijft op een teleurstellende plek in de stand hangen.

De koploper in de A-klasse, Café-Zaal de Tapperij, blijft maar winnen. Ook D3 Architecten/ Café-Zaal van de Burgt bracht daar geen verandering in. De einduitslag ditmaal was 4-1. D3 deed wat het moest doen, maar dat was niet voldoende om De Tapperij te weerhouden van alweer een zege. Met nog 4 duels voor de boeg komt de titel in de A-klasse steeds dichterbij.

De goden zijn Café Thuis dit seizoen niet goed gezind. Vesters Hoveniers bleek ditmaal een maatje te groot voor het ongelukkige vijftal. Drie hattricks aan Vesters’ zijde droegen mede bij aan de riante 11-1 overwinning. Vesters blijft het goed doen in het nieuwe kalenderjaar en steeg weer een plek. Café Thuis kijkt uit naar het eind van dit seizoen en hoopt stiekem nog op een zeldzame verrassing.

In het laatste duel deze avond verraste Rijwielhandel van den Berg het sterker geachte Van Kuringe Adviesgroep. Het werd 5-3 na een enerverend potje zaalvoetbal. Van den Berg maakte goed gebruik van de zeldzame foutjes die werden gemaakt aan van Kuringe-kant en wist zelf de tegendoelpunten te beperken. Van Kuringe slikte een gevoelige nederlaag en lijkt zodoende de titel van verleden seizoen niet te gaan prolongeren. Van den Berg stijgt een plekje en staat respectabel 4.