Attc
Attc

Eerste team ATTC´77 speelt gelijk

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Afgelopen weekend zijn weer alle teams van tafeltennisvereniging ATTC´77 in actie gekomen. Deze week speelden de eerste drie teams thuis.

De heren van het eerste troffen in de 2e klasse het sterke Return Oss 1. Bart Boetzkes, die niet helemaal fit was, maakte het Melvin van Zandvoort en Robert Moorman erg lastig maar verloor twee keer in de verlenging van de vijfde game. Bij de derde partij tegen de minste speler van Return Oss was de pijp leeg, dus ook die wedstrijd verloor Bart. Tussendoor won hij wel de dubbel samen met William Vlamings. William was goed op dreef en scoorde twee punten net als Johan Voorhout, waarmee de punten gelijk verdeeld waren.

In de 3e klasse speelden de reserves tegen Kruiskamp´81 2 uit Den Bosch. Frederieke van de Poel had in haar eerste wedstrijd moeite met de service van Robert Vervenne, maar toen ze die doorhad, was er geen houden meer aan. Ook Jeroen van der Heijden begon wat twijfelend, herstelde zich en won van Pierre Laurent, die later nipt won van zowel Rajan van Aar als Frederieke. Rajan van Aar had tegen Mike Huisman niet veel kans, maar bij die drie punten bleef het voor de Bosschenaren. Jeroen won drie keer, Frederieke twee maal en samen met Rajan de dubbel. Rajan maakte uiteindelijk het zevende punt.

Voor team 3 kwamen Marcel Selder, Jeroen Doensen en nieuwkomer in de 4e klasse Juul Verbeeten in actie tegen Flash 10 uit Eindhoven. Invaller Ebo Dieben van Flash ontregelde met zijn defensieve spel de wedstrijden behoorlijk. De spelers van ATTC hadden hier geen antwoord op en ze verloren alle drie van hem. Juul verloor, in tegenstelling tot zijn teamgenoten, ook zijn beide andere wedstrijden. Een knappe zege in de dubbel van Jeroen en Marcel bracht de eindstand op 5-5.

Op zaterdagmiddag 22 oktober van 14.30 tot 17.00 uur organiseert ATTC´77 voor heel Laarbeek een gratis blacklight-toernooi in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel. Een gelegenheid om op een verrassende, laagdrempelige manier kennis te maken met de vereniging en de sport. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan voor 15 oktober op via attc77@chello.nl.