Jordi Kivits, speler van team 1 van Een en Twintig.
Jordi Kivits, speler van team 1 van Een en Twintig. Foto: RdR

Een en Twintig 1 boekt monsterzege

Sport Sport

Beek en Donk - Na vorige week al een ruime 7-3 overwinning op Veldhoven te hebben behaald stond er deze week geen maat op Een en Twintig 1. In Tilburg werd promovendus Tios ‘51 vernederd en gedesillusioneerd achtergelaten: 0-10.

Jordi Kivits, Rowena de Haas en Peter van den Eijnde lieten slechts kruimels in de vorm een sporadische gamewinst over voor de Tilburgers. Niet een keer kwamen de Een en Twintig spelers in serieuze problemen. Vol vertrouwen wordt er uitgekeken naar donderdag. Dan ontvangt Een en Twintig in eigen huis het eveneens uit Tilburg afkomstige Irene. Een en Twintig bezet momenteel de tweede plaats. Titelconcurrent Veghel voert met 1 punt voorsprong de ranglijst aan.

Een en Twintig 2: Team 2 behaalde een zwaarbevochten 5-5 bij koploper Renata uit Eindhoven. Door dit gelijke spel handhaven Jeroen Engelhart, Silvain de Koning en Stefan Hamelijnck zich keurig op een 2e plaats.
Een en Twintig 3: Team 3 wist op bezoek bij de Eindhovense studentenvereniging Tavers een verrassende 4-6 overwinning uit het vuur te slepen. Aum van Berlo, Joost Van Gogh en Gijs Oprins staan na dit knap staaltje tafeltennis aan de leiding in hun klasse.
Een en Twintig 4: Team 4 beleefde een moeilijke avond bij Renata in Eindhoven. Ondanks dat Renate met slechts twee spelers aan kon treden wisten de Een en Twintig-spelers Ton Paardekoper, Rolf Hendricksen en Patrick Biemans niet verder te komen dan een gelijkspel. Door dit resultaat bevindt Een en Twintig 4 zich keurig in de middenmoot van hun klasse.
Een en Twintig 5: Dit team trof in Valkenswaard een tegenstander van formaat. Toch waren de Een en Twintig-spelers zeker niet helemaal kansloos. Dankzij persoonlijke overwinningen van Eva Verrijt en Tarek Abousaada kon de nederlaag beperkt worden tot 2-8. Hamed Alisedaghat kwam in zijn wedstrijden telkens iets te kort. Door deze nederlaag verblijft Een en Twintig 5 wel in de onderste regionen.
Een en Twintig 7: Van de in competitieverband debuterende spelers Petri Dovens, Wendy van Deursen en Shaun Marien kwamen Petri en Wendy nog wat routine tekort. Tegenstander ATTV uit Asten ondervond in Shaun Marien wel al een tegenstander van formaat. Hij wist twee persoonlijke overwinningen uit het vuur te slepen. De terugwedstrijd biedt zeker kansen op een beter resultaat dan de 2-8 nederlaag van nu.

Heb je interesse om te tafeltennissen: speeldagen zijn maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in de tafeltennisbal aan de Otterweg 37 in Beek en Donk. Info ook op www.ttveenentwintig.nl.