Nationale Hengeldag bij H.S.V.

Sportnieuws

Nationale Hengeldag bij H.S.V. ‘t Sluisje


Lieshout – De Nationale Hengeldag, zaterdag 31 mei, wordt bij Hengel Sport Vereniging ’t Sluisje uitgebreid gevierd. De dag begint om 8.00 met een wedstrijd voor leden van 50 jaar en ouder die tot 10.00 uur duurt.


De kinderen van Lieshout en Mariahout, in de leeftijd t/m 12 jaar, kunnen deelnemen aan een wedstrijd van 10.00 uur tot 11.30 uur. Aanmelden voor deze wedstrijd kan vanaf 9.30 uur bij de schuilhut. De deelname is gratis. Bij voorkeur een eigen hengel meebrengen. Voor degene die geen eigen hengel heeft, heeft de vereniging een aantal hengels te leen. Na afloop is de prijsuitreiking van de jeugdwedstrijd. Alle kinderen hebben prijs, ook al hebben ze geen vis gevangen.

Na de middag is er een open karperwedstrijd, voor de leden, op de rechtervijver van 14.00 tot 16.00 uur. Voor een heel klein prijsje is er heerlijk vlees met brood en salade te verkrijgen bij de schuilhut, natuurlijk is hier ook wat te drinken te verkrijgen. Wil je kennismaken met de hengelsport, kom dan gerust eens kijken op de mooie vijver, gelegen achter de tennisbanen. Kortom een dag waar Hengel Sport Vereniging ’t Sluisje naar uit kijkt. Het bestuur hoopt op een mooie opkomst van groot en klein. Vissers en kijkers zijn van harte welkom op deze dag.