Afbeelding

Mix&Match toernooi bij TV 't Slotje

Sportnieuws

Beek en Donk - Het Mix&Match toernooi viel zondag samen met een van de zonnigste dagen tot nu toe in dit jaar. Het Mix&Match dubbel event is voor alle jeugdleden van 10 tot en met 17 jaar. De indeling van de wedstrijden wordt geheim gehouden, waardoor er die middag leuke/unieke dubbel/mix partijen ontstaan.

Er worden in totaal 4 speelrondes van 40 minuten gespeeld. De aanmeldingen voor dit evenement bleven op afgelopen jaar een beetje achter maar toch mocht de organisatie 15 enthousiaste junioren welkom heten met hun supporters. Na het kennismaken en de speelrondes bekeken te hebben werden de eerste punten geslagen op de met zonovergoten tennisbanen van tv 't Slotje. Ook de supporters 'mixte en matchten' goed met elkaar waardoor er onder de spelers en supporters een gezellige sfeer ontstond.

Na 2 speelrondes werd een kleine pauze ingelast en had Monique uitgepakt met gezonde fruitspiezen en groentendippers. De laatste speelronde werd door middel van 'lootjes trekken' ingedeeld, waardoor er wederom verrassende mixen en dubbels ontstonden. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat ze 3 eerste plaatsen te verdelen hadden en 12 2de plaatsen!

1ste plaats:
Senna Willemsen, Swen van Steenbergen en Meike Lahaije

2de plaats:
Maaike Jongmans, Isa Spierings, Roy Willemsen, Collin Houdijk, Mandy Habraken, Simon v.d. Avoird, Timon van Steenbergen, Julian Bekx, Wouter v.d. Avoird, Fleur Kool, Daphne Graat en Teun Lammers.

Iedereen ging met een heuse oorkonde naar huis voor boven het bed of in de prijzenkast! Wat een topdag was dit Mix&Matchtoernooi! Iedereen bedankt voor deelname, de helpende handen, aanmoedigen en aanwezigheid. Hou zondag 4 september vrij in de agenda voor het Junior/Senior toernooi.