Afbeelding

Benefietwedstrijd voor Alpe d’HuZes

Sportnieuws

Mariahout/Beek en Donk – Tussen Mariahout 4 en Sparta’25 wordt op donderdag 12 mei een benefietwedstrijd gehouden. In het kader van Alpe d’HuZes is er een benefietwedstrijd tussen teams van beide verenigingen geregeld om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

De wedstrijd vindt op donderdag 12 mei plaats en aanvang is om 18.30 uur. De wedstrijd is gratis te bezoeken op Sportpark de Heibunders te Mariahout. Na de wedstrijd vindt er een feestavond plaats in de kantine van VV Mariahout.

Over Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ‘opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Een van de initiatiefnemers van de benefietwedstrijd, Stan Verbrugge, neemt in juni van dit jaar zelf deel aan Alpe d’HuZes: “In 2009 heeft mijn vader de zware tocht gefietst en in 2010 is hij aan kanker overleden. Nu wil ik zelf zes keer de Alp D’Huez op fietsen om geld in te zamelen om samen deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Opgeven is geen optie!’’

Kom allen donderdag 12 mei kijken naar de benefietwedstrijd en neem na de wedstrijd een lekker drankje om bij te dragen aan het goede doel. Tijdens en na de wedstrijd zijn er ook verschillende activiteiten zoals ‘latje trappen’ en een loterij om geld in te zamelen. Voor meer informatie meld je aan bij het Facebookevenement ‘Benefietwedstrijd Mariahout 4 – Sparta’25 6.’ Zij hopen u allen te mogen verwelkomen.