Afbeelding

Benefietavond VV Mariahout 4 - Sparta'25 6 groot succes

Sportnieuws

Mariahout – De benefietwedstrijd VV Mariahout 4 – Sparta’25 6 vond donderdag 12 mei plaats op sportpark de Heibunders te Mariahout, na de wedstrijd vond er een groot feest plaats in de kantine om geld op te halen voor Alpe D’HuZes.

Het zonnetje scheen, de temperatuur was goed, de grasmat lag er goed bij en het bier stond koud, kortom de omstandigheden waren perfect om er een groot feest van te maken, en het zou dan ook een groot feest worden. Voor de aftrap schonk Sparta’25 6 het goede doel een cheque ter waarde van €95,00 en na een woordje van bestuurslid Frank van Esch kon de wedstrijd beginnen, het was een spannende gelijk opgaande wedstrijd met de groen-witten als uiteindelijke winnaar. Na de wedstrijd en een emotioneel openingswoordje van Stan Verbrugge kon het feest losbarsten.

Met ongeveer 250 bezoekers was de opkomst groots en ook de opbrengst voor het KWF en Alpe D’HuZes deelnemer Stan Verbrugge was met maar liefst €1.000,00 veel hoger dan verwacht. Veel mensen hebben de blinde toto ingevuld en ook de collectebussen bleken er niet voor niets te staan. Initiatiefnemer Stan: ‘’Het was een super avond, ik heb genoten en ik weet zeker dat de vele bezoekers ook genoten hebben. Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen.’’

Dankzij een goede samenwerking tussen VV Mariahout en het vierde elftal van de vereniging is de avond goed verlopen. Zonder het verkregen percentage per consumptie en het faciliteren van de wedstrijd was het nooit gelukt om zoveel geld op te halen.

De organisatie is blij dat alles goed verlopen is en via deze weg willen zij Geert Hendriks, DJ R-Bass, DJ Raymondo en DJ Spitnoise bedanken voor het draaien van muziek tijdens deze avond. Daarnaast willen zij in het bijzonder hun sponsor DHVM Vastgoedmanagement bedanken voor het ter beschikking stellen van de benodigde apparatuur, zonder de apparatuur had er geen feest kunnen plaatsvinden. Maar ook zonder alle bezoekers, vrijwilligers en Sparta’25 6 was het niet zo’n groot feest geworden, bedankt voor jullie donaties en medewerking.