Logo mooilaarbeek.nl
Claire Vermaes met Matcho 'D' van Prinsenhof’s    | Fotonummer: cf5c37
Claire Vermaes met Matcho 'D' van Prinsenhof’s (Foto: Antoine Vermaes)
Sport

RV De Hoefslag bij Brabantse Kampioenschappen

  Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Veel leden van RV de Hoefslag hebben afgelopen weekend meegedaan aan de Brabantse Kampioenschappen. Deze mooie wedstrijd vond plaats in Zijtaart. Op zaterdag 20 juli waren de ponyruiters aan de beurt. Op zondag 21 juli kwamen de paarden aan start.

Claire Vermaes kampioen!
Claire Vermaes kwam met haar pony Matcho 'D' van Prinsenhof's aan start in de klasse DE-M1 dressuur. De eerste proef won Claire met veel overmacht; ze stond 3% los op de nummer twee! Tijdens de overkamping reed ze weer een mooie proef wat weer een eerste plaats op leverde. Daarmee werd Claire met Matcho Brabants Kampioen!

Ponyviertal
Namens PC de Hoefslag reed er ook een ponyviertal mee. Zij behaalden een knappe 3e plaats. Helaas net geen prijs. Het is nog even afwachten of ze door mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen. In het viertal reden mee: Frederieke Hendriks, Annabel Hendriks, Eline Raaijmakers en Claire Vermaes o.l.v. commandant Willy Migchels.

Overige uitslagen pony dressuur
Nadiek Koopman met S.K. Den Östriks Lizzy klasse DE-L2 10e; Eline Raaijmakers met Kantje's Casey klasse DE-B 14e; Frederieke Hendriks met Roos klasse C-L2 9e; Annabel Hendriks met Roos klasse C-B 13e; Florine Hendriks met Sjoukje klasse A-B 17e.

Helaas plaatsten bovenstaande combinaties zich niet voor de overkamping.

Brons voor Fleur Jansen
Kring Kampioen Fleur Jansen kwam met Salvador aan start in de klasse L1. Tijdens de eerste proef behaalden ze een knappe 5e plaats, waardoor ze zich plaatsen voor de overkamping. Tijdens de overkamping deden ze er nog een schepje boven op en behaalden een 2e plaats! Dit resulteerde in een bronzen mediale voor Fleur en Salvador!

Eveneens Kring kampioen Sandra van de Graef kwam met Hotspot aan start in de klasse M2. Ze reden een nette eerste proef, wat resulteerde in een 4e plaats. Door naar de overkamping! Helaas ging het bij de overkamping wat minder goed. In totaal resulteerde dit in een knappe 10e plaats. Goed gedaan Sandra!

Paardenviertal
Namens RV de Hoefslag reed er ook een paardenviertal mee. Ze reden een nette proef en behaalden een 3e plaats. Helaas net geen prijs. Het is nog even afwachten of ze door mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen. In het viertal reden mee: Franka van den Tillaart, Marly Verbakel, Anne van Schijndel en Frank Kuypers o.l.v. Martien Verbakel.

Overige uitslagen paarden dressuur
Lianne Verbakel met Follow Me klasse Z2 15e; Mandy Bankers met Allure klasse Z1 16e; Anne Verbakel met Sampras klasse M2 7e; Anne van Schijndel met Happiness klasse L2 10e.

Helaas plaatsten bovenstaande combinaties zich niet voor de overkamping.

Uitslagen paarden springen
Er kwamen ook enkele springruiters van RV de Hoefslag aan start op de Brabantse Kampioenschappen: Maartje Verbakel met Franklin 6 klasse ZZ 4e; Patrick Verbakel met Golden Coconut klasse ZZ 13e; Lianne Verbakel met Follow Me klasse L 53e; Guido van de Weijer met Joris klasse B 32e; Anne Verbakel met Dutch Pride klasse B 40e.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>