Afbeelding
Foto: Mark Barten

Heropening Fietsvakman Van den Berg: “Alles is nieuw én vertrouwd!”

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Jan van den Berg van Fietsvakman Van den Berg is klaar voor de toekomst. De afgelopen maanden verbouwde hij zijn fietsenzaak aan het Heuvelplein in Beek en Donk tot op de centimeter. Op woensdag 15 juni gaan de deuren van de spiksplinternieuwe showroom en werkplaats open. “Alles is nieuw maar ook vertrouwd”, vertelt Jan (met gepaste) trots; “mensen kunnen nog steeds achterom binnenlopen voor hun reparatie.”

Tweede generatie vriendelijkheid
In 1979 startten Piet en Marian van den Berg hun fietswinkel en werkplaats op de huidige locatie aan het Heuvelplein. ‘Van den Berg’ groeide uit tot een begrip in Beek en Donk en verre omgeving. Nu, ruim veertig jaar later, is zoon Jan enthousiast ondernemer en hét gezicht van Fietsvakman Van den Berg. Wisseling van de wacht maar geen wisseling van normen en waarden want vriendelijkheid is al veertig jaar lang hét toverwoord bij Fietsvakman Van den Berg.

Compleet nieuw
“Alles is overzichtelijker geworden na de verbouwing”, vertelt Jan. “Er is meer aandacht voor de presentatie van ons ruime assortiment en onze werkplaats is compleet vernieuwd. Echt alles is nieuw maar aan onze gastvrijheid, openingstijden en service is niks veranderd.”

Feestje!
Jan viert de heropening van zijn fietsenzaak met een grandioze winactie. Hij geeft een Roetz-Bike weg die samen met de klant kan worden samengesteld. Jan: “Roetz maakt circulaire fietsen voor dames en heren. Het concept is heel mooi; er wordt gewerkt met gebruikte materialen en met de inzet van herintreders op de arbeidsmarkt. Het resultaat mag er zijn; een hele eigentijdse, stoere vintagefiets.”

Meedoen?
Wil jij eigenaar worden van deze superfiets? Loop dan tijdens de actieperiode van 15 juni tot en met 2 juli binnen bij Fietsvakman Van den Berg en vul een kaartje in. Op 4 juli wordt bekendgemaakt wie de gelukkige prijswinnaar is. Doen!