EasyToys gaat zich vestigen op het Piet van Thielplein
EasyToys gaat zich vestigen op het Piet van Thielplein Foto: MooiLaarbeek

Nieuwe publiekstrekker op het Piet van Thielplein; EasyToys opent winkel

Zakelijk

Beek en Donk – De geruchtenmolen in Laarbeek draaide dit weekend op volle toeren. Op het voormalige pand van ‘t Verswarenhuys en de Poolse supermarkt ‘Promo’ aan het Piet van Thielplein prijken sinds enkele dagen posters die de komst van eroticawinkel EasyToys aankondigen. ‘EasyToys komt ook in Beek en Donk’, zo valt te lezen. De renovatie van het plein lijkt daarmee al direct zijn vruchten af te werpen. De speelgoedwinkel voor volwassenen opent namelijk dit jaar de deuren op het plein, zo werd tweede paasdag bekend. 

‘Mensen kunnen direct komen’
“Wij vinden het belangrijk dat mensen hier kunnen komen”, vertelt Joke Maagdenberg, woordvoerder van EasyToys, over de nieuwe winkel op het Piet van Thielplein. “Daarom is er besloten om dit jaar nog een EasyToys winkel te openen.” Webwinkel EasyToys opende eind 2023 de eerste fysieke winkel in Groningen en zoekt sindsdien naar gaten in de markt. “We zien in onze webshop de laatste jaren een zeer sterk groeiende omzet in de gemeente Laarbeek. Waarom de mensen in Laarbeek laten wachten op de bezorging als ze direct kunnen komen?”

‘We worden als plein serieus genomen’
Centramanager Ingrid Heusschen is in haar nopjes met de komst van de internetgigant: “We moeten denken in kansen. Samen kunnen we zorgen voor een aantrekkelijk en economisch vitaal winkelgebied.” Door de toekomstige vestiging van EasyToys worden we als plein serieus genomen. We gaan nog meer traffic op het plein krijgen en groeien nu naar een volwaardige A-locatie toe met divers aanbod. Mensen moeten graag bij elkaar komen op het plein. Ontmoeten en verblijven is belangrijk.”

De nieuwe locatie van EasyToys heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 484m² en wordt daarmee de grootste EasyToys winkel van Nederland. “Voor ieder wat wils”, zegt Joke. Toch wil ze van de gelegenheid ook even gebruik maken om een oproep te doen: “We zoeken nog vakkenvullers.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Laarbeek? Download de MooiLaarbeek nieuwsapp. Klik hier voor Android en klik hier voor iOSVergeet niet de pushnotificaties aan te zetten.