Afbeelding
Foto: Remco Spierings

Padel in Aarle-Rixtel

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Enige weken geleden is hier een artikel geplaatst met betrekking tot een eventuele realisatie van padelbanen op het park van LTV de Hut in Aarle-Rixtel. Aanleiding daarvoor was de positieve uitkomst van een enquête onder de leden van voetbalvereniging ASV’33 (en wellicht nog meer mensen in Aarle-Rixtel).

Daaruit bleek dat er in beginsel een serieuze potentie is om te padellen in het dorp. Vandaar de (eerdere) oproep aan diegenen die geïnteresseerd zijn om de organisatie hiervan op te pakken. LTV De Hut kan hulp bieden op het gebied van accomodaties, contacten en kennis beschikbaar te stellen, indien er zich een werkgroep aandient om padel in Aarle-Rixtel op te starten. Belangrijkste doelstelling is echter dat deze werkgroep gaat onderzoeken of de aanleg van twee padelbanen (in beginsel) realiseerbaar is en onder welke condities, met als doel natuurlijk een sluitende exploitatie.

Op dit moment zijn er twee personen die zich hiervoor reeds aangemeld hebben. Graag zien ze nog een aantal mensen extra die deze ‘kar willen trekken (onder het mom van: vele handen maken licht werk).

U kunt zich aanmelden bij Mike van Hoof, secretaris van LTV de Hut. e-mail: secretaris@ltvdehut.nl. tel:  06 – 42217605.