Rolf Hendricksen
Rolf Hendricksen

Een en Twintig schiet uit de startblokken

Sport Sport

Beek en Donk - Een en Twintig 1 kan terugkijken op een bijna perfecte competitieopening. Jordi Kivits, Rowena de Haas en Peter van den Eijnde gunden tegenstander Flash slechts 1 punt. Ondanks deze overwinning deed concurrent Luto met een 10-0 zege nog beter. Een en Twintig neemt hierdoor voorlopig een 2e plek in.

Een en Twintig 2 ging minder voortvarend van start. Ook zij troffen het Eindhovense Flash. Via een 5-1 achterstand werden de boeken uiteindelijk gesloten bij een 7-3 eindstand. Jos Beniers bood met twee overwinningen de meeste tegenstand. Jeroen Engelhart bleef steken op één overwinning. De met een lichte blessure kampende Stefan Hamelijnck bleef puntloos. 

Een en Twintig 3 leed een krappe 4-6 nederlaag in St. Oedenrode. Met twee overwinningen was de prestatie van invaller Rolf Hendricksen opvallend te noemen. Guide Graat deed niet voor hem onder. Ook hij wist twee keer een wedstrijd winnend af te sluiten. Joost van Gogh wist in al zijn wedstrijden wel een game te winnen, maar niet een hele wedstrijd.

Ook Een en Twintig 4 leed tegen Veldhoven een 4-6 nederlaag. Tim van Dalen liet zich van zijn beste kant zien. Hij bleef tijdens al zijn enkelspelen ongeslagen. Als kers op de taart sloot hij ook het dubbelspel met Rolf Hendricksen winnend af. Rolf Hendricksen en Ton Paardekoper wisten de weg naar individueel succes nog niet te vinden.

Ook Een en Twintig 5 moest de punten aan de tegenstander laten. Valkenswaard trok met 6-4 aan het langste eind. De prestatie van debutant Oleksandr Pavlovych mag niet onbesproken blijven. Met drie persoonlijke overwinningen was hij verantwoordelijk voor het meerendeel van de punten van Een en Twintig. Hamed Alisedaghat maakte het vierde punt. Invalster Jolanda Biemans was meerdere keren dicht bij een overwinning maar kwam telkens net te kort.

Een en Twintig 6 was duidelijk de betere van het Astense ATTV. Kevin Biemans won probleemloos drie enkelspelen. Omdat Hans en Helmie Eekels daar met twee overwinningen niet veel vooronder deden, en ook het dubbelspel een prooi was voor Een en Twintig, kon de wedstrijd worden afgesloten met een mooie 8-2 overwinning.

Een en Twintig 7 werd in St. Oedenrode genadeloos afgestraft. Shaun Marien, Chris Klingsporn en Wendy van Deursen bleven puntloos. Een 10-0 nederlaag was hiervan het logische gevolg.